CAMPIONATUL NATIONAL UNIFICAT DE KARATE KYOKUSHIN, Editia a III-a – Budo Gym Club - kyokushin karate

CAMPIONATUL NATIONAL UNIFICAT DE KARATE KYOKUSHIN, Editia a III-a

CAMPIONATUL NATIONAL UNIFICAT DE KARATE KYOKUSHIN, Editia a III-a

In perioada 5-6 aprilie 2019, a avut loc la Targu Jiu cea de a III-a editie a Campionatului National Unificat de Karate Kyokushin. Campionatul a fost organizat sub auspiciile Uniunii Federatiilor de Karate Kyokushin din Romania si a fost organizat de Federatia de Kyokushinkai Traditional din Romania prin Clubul Karate Kyokushinkai Targu Jiu condus de Sensei Dumitru Dorin. Budo Gym Club a fost prezent cu un lot de 13 sportivi care au obtinut:
– 8 titluri de campion national la kumite (Roth Daria, Mihut Alex, Nitu Anastasia, Sarbu Matei, Ma Denis, Ruse Robert, Tanase Demetrius, Stefureac Ionut);
– 3 titluri de vicecampion national (kumite: Manole Raul, Negoitescu Tudor; kata: Roth Daria);
– 2 medalii de bronz (kumite:Tanase Alex; kata: Manole Raul).

Felicitari copii pentru rezultatele obtinute, modul in care v-ati luptat si v-ati comportat pe tot parcursul acestui campionat! M-ati facut mandru ca sunt antrenorul vostru! Vreau sa-i felicit pe colegii din FKTR pentru organizarea super profesionista a acestui campionat si pe toti participantii, sportivi, antrenori, sustinatori si nu in ultimul rand parintii copiilor nostri! Mult succes tuturor la urmatoarele evenimente la care vor participa! OSU!