Contactează-ne – Budo Gym Club - kyokushin karate

Contactează-ne

Telefon: 0722 391 438
Reviews: Citeste
Locaţii – săli de antrenament: Aici

 
FB: Budo Gym Club Kyokushin Insta: Budo Gym Club YouTube: Budo Gym Club


 

Scrie-ne…

  Datele cu caracter personal transmise prin intermediul acestui formular sunt folosite și protejate în conformitate cu legislația în vigoare. Acestea ne sunt de folos pentru a va raspunde la solicitare.

   

  • Reviews

  (sursa: maps.google.ro reviews)

  Denisa Moigradan
  Un club cu adevarat profesionist – antrenori cu competente la cel mai inalt nivel si devotati, organizare impecabila, respectarea tuturor masurilor de igiena si cele impuse de contextul pandemiei. Antrenamentele sunt adaptate pe categorii de varsta. Acestea mi-au oferit, pe langa activitatea sportiva de baza, o educatie atat fizica cat si mentala, o dezvoltare/evolutie interioara. In concluzie, am castigat pe toate planurile🥇
  Recomand atat copiilor cat si adultilor.

  Dima Madalina
  La Budo Gym gasesti antrenori de exceptie. Apreciez modul in care se desfasoara antrenamentele. In perioada aceasta, protocolul contextului epidemic este respectat cu strictete. Copiii indragesc antrenorii si ii apreciaza pe colegii lor cu rezultate. Clubul este extrem de bine organizat si am fost placut surprinsa de modul in care conducerea clubului comunica cu elevii si parintii structura calendarului de activitati.

  Alexandra Stan
  Un club unde înveți ce înseamnă respectul față de ceilalți alături de oameni profesionisti. Îl recomand!

  Leiba Zibal
  BudoGym are cei mai buni instructori de karate Kyokushin. Prețurile sunt foarte accesibile, iar calitatea antrenamentelor este neîndoielnic superioară!

  Tudor Ilie
  Sunt sportiv practicant, legitimat de câțiva ani la Budo Gym Club, recomand Dojo-ul cu toată încrederea. Un mod ideal de a practica un sport dinamic, care te provoacă la autodepășirea capacităților fizice si mentale, disciplină și performanță. Stima și respectul meu pentru întreaga echipă condusă de Shihan Gruia Docan. OSU!

  Alina Dumitrescu
  Copilul meu merge cu drag, la aceasta sala de foarte mult timp si suntem multumiti de antrenamente cat si de profesori si atitudinea acestora fata de elevi. Apreciez in mod deosebit modul de sustinere al antrenamentelor din perioada pandemiei cu respectarea normelor si regulilor impuse pentru protectia elevilor si a profesorilor impotriva infectiei SARS-COV2 si nu numai.

  Stefan Alex
  Prin practicarea karate faceti in acelasi timp sport, auto-aparare, tehnici de lupta, dezvoltare personala si disciplina, iar la Budo Gym sunteti indrumati de instructori bine pregatiti si totodata formatori excelenti. Recomand cu cladura!

  Eduard Papadatu
  Foarte buni instructorii si cu mare experienta.Cursurile contin lucruri esentiale din punctul de vedere al autoapararii, cat si aspecte foarte importante legate de formarea noastra pentru viata de zi cu zi.

  Razvan Petre
  Recomand cu încredere. Adevărați profesioniști. Îi cunosc de 5 ani. Sunt oameni deosebiți ce clădesc caractere puternice.

  Cristian Cocias
  Recomand cu cea mai mare căldură. Un loc extraordinar, un loc unde am redescoperit karate kyokushin.

   
  (sursa: facebook.com/BudoGymClub/reviews)

  Cornelia Mosoianu
  profesionalism, implicare, un mediu extraordinar atat pentru copii, cat si pentru adulti.

  Luminita Ilie
  Profesioniști și deosebit de atenti cu copii!

  Bogdan Popescu
  Profesionalism, mediu de lucru propice dezvoltarii.