Cursuri de Arte Marţiale şi autoapărare Sector 3 – Metrou Timpuri Noi (lângă staţia de metrou) – Budo Gym Club - kyokushin karate

Cursuri de Arte Marţiale şi autoapărare Sector 3 – Metrou Timpuri Noi (lângă staţia de metrou)

Telefon: 0722 391 438

Localizare: central, Sector 3
Antrenamentele se desfasoara in Bvd. Nerva Traian nr.33 – Sala de sport a Scolii Generale nr.81 – o sala nou-nouta situata la 5 minute de mers pe jos fata de statia de Metrou Timpuri Noi. Sala de antrenamente este foarte spatioasa, bine aerisita, cu toate dotarile necesare desfasurarii antrenamentelor in conditii optime, si este totodata foarte aproape ce centru – o statie de metrou distanta fata de Piata Unirii.
Poze si rezultate din competitii – click aici
Poze din tabere de arte martiale si stagii de pregatire – click aici

CUM AJUNG?
Extrem se simplu! De la gura de Metrou Timpuri Noi, cum avem in spatele nostru benzinaria AGIP, facem dreapta, traversand raul Dambovita. Mergand drept, la 50 de metri mai jos vedem pe partea noastra stanga, pe un mic deal, o biserica. Traversam vis-a-vis, pe partea cu biserica si ne continuam drumul drept, pe langa linia de tramvai.
Peste aproximativ 70-100 de metri vom vedea pe partea noastra stanga Scoala Generala nr.81 impreuna cu noua sa sala de sport. Accesul se face fie pe poarta mare de langa sala, fie prin stanga dvs. – intrarea prin lateral a curtii scolii.
Mai jos aveti harta strazilor pentru locatia de antrenament, dar si harta google.
Pentru RATB: Autobuzul 133 sau Tramvaiul 1 – statia “Scoala generala nr. 81”.

Antrenamentele au loc saptamanal:
• MARTI 19:00-20:30
• VINERI 18:00-19:30

Prezenta este recomandata cu cel putin 10 min mai devreme decat orele mentionate.

Pentru alte intrebari sau nelamuriri folositi formularul de contact (aici), profilul nostru de facebook (aici) sau apelati numarul de telefon 0722.391.438.

Citeşte şi “Importanţa karateului kyokushin în viaţa copiilor şi a adulţilor” – aici.