Cursuri de Arte Marţiale şi autoapărare Sector 4 - Parc Tineretului (lipit de parcul Carol) – Budo Gym Club - kyokushin karate

Cursuri de Arte Marţiale şi autoapărare Sector 4 – Parc Tineretului (lipit de parcul Carol)

Telefon: 0722 391 438


 
Antrenamentele se desfasoara in conditii excelente si cu respectarea tuturor normelor in vigoare

Localizare: Str. Serban Voda nr.213-217, intrarea B, sala 2 demisol – in incinta Fundatiei pentru Tineret a Municipiului Bucuresti (Tehnic Club). Conditiile de antrenament sunt excelente, iar copiii au ocazia sa intalneasca si alti copii de varsta lor.
• Poze si rezultate din competitii – click aici
• Poze din tabere de arte martiale si stagii de pregatire – click aici

CUM AJUNG?
Fie dinspre cimitirul Bellu se coboara catre Liceul Sincai sau statia de metrou Tineretului, la primul semafor pe partea dreapta este cladirea FTMB; fie cum se urca spre cimitul Bellu, cand avem pe partea noastra dreapta monumentul din parcul Carol, la acel semafor pe partea stanga este cladirea FTMB, langa Policlinica cu plata.
Intrarea B este fix langa Centrul de Diagnostic al Afectiunilor Mamare “Renasterea”.
Dupa ce intrati, coborati la Demisol, sala nr.2.
Mai jos aveti harta strazilor pentru locatia de antrenament, dar si harta google.

Antrenamentele au loc saptamanal:
• MARTI 17:30-19:00 (Pe durata restrictiilor impuse de autoritati, antrenamentul de Marti se desfasoara la ora 19:00 insa la sala de sport a Scolii generale nr.81, str. Nerva Traian 33)
• JOI 17:30-19:00 (Pe durata restrictiilor impuse de autoritati, antrenamentul de Joi se desfasoara in ziua de VINERI, la ora 18:00, la sala de sport a Scolii generale nr.81, str. Nerva Traian 33)

Prezenta este recomandata cu cel putin 10 min mai devreme decat orele mentionate.

Pentru alte intrebari sau nelamuriri folositi formularul de contact (aici), profilul nostru de facebook (aici) sau apelati numarul de telefon 0722.391.438.

Citeşte şi “Importanţa karateului kyokushin în viaţa copiilor şi a adulţilor” – aici.