Cursuri de Arte Marţiale şi autoapărare Sector 5 - 13 Septembrie (lângă Carrefour Vulcan) – Budo Gym Club - kyokushin karate

Cursuri de Arte Marţiale şi autoapărare Sector 5 – 13 Septembrie (lângă Carrefour Vulcan)

Telefon: 0722 391 438

Localizare
Antrenamentele se desfasoara in Str. Samuil Vulcan nr.8 – Sala de sport a liceului Dimitrie Gusti (fostul liceu Vulcan), o cladire recent inaugurata, situata la 10 minute de Hotelul Marriot. Sala de antrenamente este foarte spatioasa, bine aerisita, cu toate dotarile necesare desfasurarii antrenamentelor in conditii optime.
Poze si rezultate din competitii – click aici
Poze din tabere de arte martiale si stagii de pregatire – click aici

CUM AJUNG?
De pe Calea 13 Septembrie, directia de mers dinspre Hotelul Marriot spre cartierul Ghencea, cand se ajunge la Complexul comercial PROSPER PLAZA, se face la stanga pentru a intra pe Bulevardul Sebastian. Dupa aproximativ 300 de metri, pe partea stanga se poate vedea o spalatorie auto in culorile albastru si galben. Intrati pe straduta pe care se afla spalatoria auto. Pe straduta, pe partea dvs. dreapta este o cladire noua de culoare caramizie, respectiv LICEUL DIMITRIE GUSTI (fostul liceu Vulcan), unde au loc antrenamentele. Accesul in sala de antrenament se face pe langa ghereta de paza.
Mai jos aveti atat harta strazilor cat si harta traseelor RATB pentru locatia de antrenament, dar si harta google.

Antrenamentele au loc saptamanal:
• LUNI:
— 19:20-20:05 incepatori
— 20:10-21:30 avansati
• MIERCURI 19:30-21:00 ambele grupe
• VINERI 18:00-19:00 ambele grupe

Prezenta este recomandata cu cel putin 10 min mai devreme decat orele mentionate.

Pentru alte intrebari sau nelamuriri folositi formularul de contact (aici), profilul nostru de facebook (aici) sau apelati numarul de telefon 0722.391.438.

Citeşte şi “Importanţa karateului kyokushin în viaţa copiilor şi a adulţilor” – aici.