Lupul Dacic - Ploiesti, 22 sept. 2018 – Budo Gym Club - kyokushin karate

Lupul Dacic – Ploiesti, 22 sept. 2018

Lupul Dacic – Ploiesti, 22 sept. 2018

Budo Gym Club – 4 medalii de aur (Raul Manole, Mihai Ivanciu, Denis Ma si Matei Sarbu), 2 de argint (Alex Tanase si Anastasia Nitu) si 2 de bronz (Robert Ruse si Manole Raul)!
O competitie foarte puternica cu sportivi foarte bine pregatiti si motivati si cu o organizare ireprosabila. Felicitari copii, sunt mandru de voi si va multumesc pentru eforturile depuse pentru obtinerea acestor rezultate! OSU!

Totodata, la acest turneu Federatia Romana de Karate Kyokushin si World Kyokushin Budokai Romania au semnat un Protocol de colaborare in ceea ce priveste activitatea competitionala interna si internationala, precum si orice altfel de activitati si evenimente care au ca scop promovarea si dezvoltarea ramurii de sport KARATE KYOKUSHIN in Romania. Aceasta initiativa a celor doua organizatii pe care le conducem eu si sensei Cristi Bozianu, este un al doilea pas (dupa primul pas facut in 2016 cand la initiativa mea s-a constituit Uniunea Federatiilor de Karate Kyokushin din Romania) spre o stare de normalitate in karate-ul kyokushin din tara noastra. Sa fie intr-un ceas bun! ONE KYOKUSHIN, ONE WAY! OSU!