STAGIUL DE IARNA SI EXAMEN DE GRAD - MOINESTI, 8-9 februarie 2019 – Budo Gym Club - kyokushin karate

STAGIUL DE IARNA SI EXAMEN DE GRAD – MOINESTI, 8-9 februarie 2019

STAGIUL DE IARNA SI EXAMEN DE GRAD – MOINESTI, 8-9 februarie 2019

In perioada 8-9 februarie 2019, la Moinesti, am avut bucuria de a conduce primul Stagiu zonal de iarna al Clubului Budo Gym in orasul meu natal! Nu pot sa descriu emotia si totodata fericirea pe care am avut-o, de a pune bazele unui club de kyokushin in Moinesti, orasul unde m-am nascut si unde mi-am trait copilaria…La acest stagiu organizat de presedintele Clubului Budo Gym Moinesti, sempai Ciprian Ursan, au participat si sportivi de la Clubul Budo Gym Iasi impreuna cu presedintele Budo Gym Iasi, sempai Alexandru Ungureanu.
Vreau sa-l felicit in primul rand pe sempai Ciprian Ursan pentru organizarea ireprosabila a acestui stagiu si pentru munca deosebita pe care a depus-o pentru a crea acest nucleu de oameni super talentati!
In al doilea rand doresc sa-i felicit pe toti participantii la stagiu si pe cei care au promovat examenul de grad pentru ca au dovedit cu totii ca au un potential fantastic si sunt convins ca in scurt timp in Moinesti si in Iasi vor aparea primii campioni de karate kyokushin.
Va felicit inca o data pe toti si va doresc mult succes in pregatire!
OSU!