2022.08.26 – EUROPEAN KYOKUSHIN SUMMER CAMP 2022

2022.08.26 – EUROPEAN KYOKUSHIN SUMMER CAMP 2022

Final de tabara – EUROPEAN KYOKUSHIN SUMMER CAMP 2022
Cu ajutorul lui Dumnezeu am reusit sa ne bucuram si de aceasta a VI-a editie a Taberei de vara a FRKK, o tabara care a crescut vizibil in calitatea activitatilor desfasurate, de la o editie la alta!
Mutumesc tuturor cluburilor participante, sportivilor, antrenorilor, parintilor, sustinatorilor pentru participarea la aceasta tabara, pentru eforturile depuse la antrenamente, la cursul de arbitraj si la toate activitatile pe care le-am desfasurat impreuna pe parcursul acestei saptamani.
A fost o mare bucurie pentru mine sa va revad, sa fim iarasi impreuna, sa ne antrenam si sa ne distram impreuna la cea mai frumoasa activitate din an a FRKK.
Aceasta editie pot spune ca a fost un mare succes si a demonstrat inca o data ca suntem pe un trend crescator, ca ne dezvoltam si crestem ca o institutie serioasa si mai ales ca suntem o mare si frumoasa familie – familia FRKK!
Prezenta celor doi invitati Shihan Raul Barjuan si Sempai Jonas Rosin, a fost de asemenea un mare castig pentru toti dintre noi mai ales pentru faptul ca acestia ne-au impartasit cu bucurie si profesionalism o parte din experienta si cunostintele lor!
Profit de aceasta ocazie pentru a le multumi inca o data pentru prietenia cu care ma onoreaza si pentru eforturile depuse pe tot parcursul acestei tabere.
Va astept pe toti sa ne revedem cu bine la urmatoarele activitati ale FRKK!
OSU!