2022.12.03 – Adunarea Generala a FRKK

2022.12.03 – Adunarea Generala a FRKK

Astazi, 03.12.2022, la sediul Fundatiei Pentru Tineret a Municipiului Bucuresti (FTMB), a avut loc Adunarea Generala a Federatiei Romane de Karate Kyokushin (FRKK). O activitate importanta, in care a fost analizata activitatea federatiei desfasurara in anul 2022 si au fost luate decizii importante privind viitorul si activitatea FRKK, dar mai ales a fost o mare bucurie sa ne reintalnim cu totii. De asemenea la acest eveniment au devenit membre ale FRKK inca doua cluburi sportive, Budo Dragons Galati si Shin-Do Buzau carora le uram bun venit in familia noastra!
Multumim tuturor membrilor prezenti pentru interesul acordat acestei activitati esentiale in viata unei federatii si pentru implicarea lor in deciziile importante luate astazi.
Doresc sa-i multumesc invitatului special de astazi care ne-a onorat cu prezenta la acest eveniment important in viata federatiei noastre, domnului senator Matei Constantin Bogdan Presedintele Comisiei pentru Sport si Tineret din Senatul Romaniei, un om de sport cu adevarat devotat dezvoltarii educatiei fizice si sportului din Romania..
Multumim de asemenea gazdei noastre FTMB Dejanu Adrian pentru punerea la dispozitie in mod gratuit a salii de conferinte in care s-a desfasurat activitatea.
Sunt mandru de voi toti si de tot ceea ce am realizat impreuna in acesti sase ani de la infiintare si va doresc mult succes in activitatea pe care o desfasurati. Si fiindca se apropie Sarbatoarea sfanta a Craciunului va doresc tuturor multa sanatate, fericire si sa aveti sarbatori linistite cu dragoste si bucurie alaturi de cei dragi!
Va doresc tuturor sa aveti si un an 2023 extraordinar!
OSU!