2023.01.08 – Cantonament Piatra Neamt

2023.01.08 – Cantonament Piatra Neamt

Final de cantonament, ianuarie 2023! A fost greu dar foarte frumos…Ma bucur ca am fost impreuna, ne-am antrenat, ne-am bucurat de aerul curat si de munte, de peisajul superb oferit ca de obicei de orasul Piatra Neamt(chiar daca ne-am fi dorit putina zapada…?) si va felicit pe toti pentru munca depusa si pentru seriozitatea cu care v-ati pregatit!
Am avut bucuria sa ne antrenam ca in fiecare an cu un prieten al clubului nostru si un mare antrenor de lupte Cimpanu Dragos Florin caruia ii multumim inca o data pentru disponibilitate si sprijin. De asemenea am avut bucuria sa ma antrenez cu unul dintre primii mei elevi din karate kyokushin un om, un profesor si un maestru de arte martiale care ma face mandru ca l-am avut ca discipol Ionut Stefanescu ! Vreau sa multumesc conducerii Clubului Ceahlaul din Piatra Neamt si domnului presedinte Valentin Gavril pentru sprijinul permanent acordat mie personal si clubului Budo Gym ori de cate ori am avut nevoie de-a lungul ultimilor 15 ani!
Va doresc multa sanatate tuturor si succes in noul an in tot ceea ce v-ati propus atat pe plan sportiv cat si personal! OSU!