31.07-04.08.2023 – EUROPEAN KYOKUSHIN SUMMER CAMP – Eforie Sud

31.07-04.08.2023 – EUROPEAN KYOKUSHIN SUMMER CAMP – Eforie Sud

Final de tabara – EUROPEAN KYOKUSHIN SUMMER CAMP 2023
Cu ajutorul lui Dumnezeu am reusit sa ducem la bun sfarsit cea de a VII-a editie a Taberei de Vara a FRKK, o editie la SUPERLATIV din toate punctele de vedere, o editie la care au fost prezenti sportivi din 5 tari europene(Bulgaria, Spania, Suedia, Republica Moldova si Romania)!
Mutumesc tuturor cluburilor participante, sportivilor, antrenorilor, parintilor, sustinatorilor pentru participarea la aceasta tabara, pentru eforturile depuse la antrenamente, la cursul de arbitraj si la toate activitatile pe care le-am desfasurat impreuna pe parcursul acestei saptamani.
A fost o mare bucurie pentru mine sa va revad, sa fim iarasi impreuna, sa ne antrenam si sa ne distram impreuna la cea mai frumoasa activitate din an a FRKK.
Multumesc de asemenea staff-ului pentru organizarea acestei a VII-a editie, Sensei Adela Mateescu si Sensei Laurentiu Praz, oameni dedicati karate-ului kyokushin si care au depus niste eforturi extraordinare pentru ca acest eveniment sa fie unul fara cusur!
Nu in ultimul rand vreau sa le multumesc invitatilor nostri, Shihan Raul Barjuan un foarte bun prieten al FRKK si pe care il consideram de multi ani ca fiind un membru al familiei noastre si invitatului special al acestei editii, campionul mondial Sensei Zahari Damyanov, un adevarat profesionist care pe langa cunostintele deosebite pe care le-a impartasit cu noi ne-a dat si o lectie de modestie si de seriozitate tuturor celor prezenti la aceasta tabara!
Profit de aceasta ocazie pentru a le multumi inca o data celor doi invitati pentru prietenia cu care ma onoreaza si pentru eforturile depuse pe tot parcursul acestei tabere.
De asemenea sa nu uitam ca FRKK anul acesta implineste 7 ani de existenta! Sapte ani in care am reusit cu foarte mult efort si cu sprijinul colegilor mei sa construim o mare familie kyokushin – FAMILIA FRKK! LA MULTI ANI FRKK!
Va multumesc inca o data tuturor si va astept pe toti sa ne revedem cu bine la urmatoarele activitati ale FRKK! Primul mare eveniment va fi pe 14 octombrie la Bucuresti la sala Apollo – Bucharest Challenge International Cup, editia a X-a!