2021.06.05 – Turneul National de Kata al FRKK, Tulcea

2021.06.05 – Turneul National de Kata al FRKK, Tulcea

Dupa aproape un an si jumatate de “lockdown competitional” astazi, la Tulcea, a avut loc Turneul national de kata al FRKK!
A fost un restart din toate punctele de vedere atat pentru sportivi si arbitri cat si pentru organizatori! Aceasta perioada foarte lunga de pauza competitionala apoape ca ne-a “sudat” articulatiile tuturor dar ma bucur enorm ca impreuna am reusit sa trecem peste si sa depasim inertia care se instalase destul de bine in fiecare dintre noi…
Vreau sa felicit pe toti antrenorii, sportivii, arbitrii participanti la acest turneu si in mod special pe organizatori Sensei Panuta Nicolaie si Sempai Praz Laurentiu care au reusit sa ne onoreze cu un eveniment organizat la superlativ!
Va felicit inca o data pe toti, va doresc mult succes in continuare si abia astept sa ne revedem la urmatoarele evenimente!
In deschiderea acestui eveniment a avut loc si ceremonia de inmanare a certificatelor sosite din Japonia si a centurilor de 1-3 dan pentru Sensei Stase Cristina, Sempai Munteanu Cristian si Sempai Militaru Adrian, pe care vreau sa-i felicit inca o data pentru promovarea examenului de centura!
Felicitari si sportivilor Budo Gym pentru rezultatele obtinute si mult succes in continuare!
OSU!

Leave a Reply