2021.08.23-27 – ROMANIAN KYOKUSHIN SUMMER CAMP

2021.08.23-27 – ROMANIAN KYOKUSHIN SUMMER CAMP

ROMANIAN KYOKUSHIN SUMMER CAMP 23-27.08.2021 – final de tabara!!!
A fost una dintre cele mai reusite tabere ale FRKK si pentru aceasta vreau in mod special sa le multumesc tuturor presedintilor de cluburi, antrenorilor, instructorilor, sportivilor si sustinatorilor acestora care si-au dus aportul pentru ca acest eveniment al federatiei noastre sa fie unul de exceptie! Vreau sa le multumesc pentru prezenta si colegilor nostri din Republica Moldova condusi de Sempai Ion Ursu
De asemenea vreau sa-i multumesc lui Shihan Raul Barjuan Dojo La Selva Kyokushin pentru prezenta sa la aceasta tabara si in mod special pentru antrenamentele deosebit de bine structurate si pline de invataminte pentru toti cei prezenti.
Nu in ultimul rand vreau sa-i multumesc lui Sempai Damian Deheleanu si echipei Budo Gym pentru organizarea ireprosabila a acestui eveniment precum si gazdei noastre Dan Sandru cu toata echipa sa pentru gazduire si ospitalitate!
Felicitări inca o data tuturor participanților la aceasta tabara și va doresc multa sanatate si mult succes in activitatile pe care le veti desfasura in continuare.
Ne revedem cu totii la Bucharest Challenge Cup 2021!
OSU!

Leave a Reply