2021.12.04 – Adunarea Generala a FRKK

2021.12.04 – Adunarea Generala a FRKK

Una dintre cele mai importante activitati din viata unei federatii este Adunarea Generala, activitate in cadrul careia se face analiza activitatii organizatiei pe ultimul an de zile si in care se pun bazele strategiei de dezvoltare pentru urmatorul an, in mod special, dar si a strategiei pe termen mediu si lung pe urmatorii cinci-zece ani sau de ce nu, pe o perioada mult mai lunga, in functie de obiectivele pe care organizatia si le propune sa le realizeze!
Anul acesta Adunarea Generala a venit “la pachet”si cu aniversarea a cinci ani de la infiintarea Federatiei Romane de Karate Kyokushin, moment istoric am putea spune pentru toti membrii federatiei!
Multumesc in primul rand membrilor FRKK pentru activitatea desfasurata in toti acesti cinci ani si pentru faptul ca am reusit impreuna sa construim una dintre cele mai puternice si bine organizate federatii de arte martiale din Romania si le doresc mult succes tuturor in indeplinirea tuturor obiectivelor propuse!
De asemenea doresc sa le multumesc invitatilor de astazi care ne-au onorat cu prezenta la acest eveniment important in viata federatiei noastre: domnului senator Bogdan Matei si domnului Ticu Placinta – Presedinte de onoare al FTMB!
Sunt mandru de voi toti si de tot ceea ce am realizat impreuna in acesti cinci ani de la infiintare si va doresc mult succes in activitatea pe care o desfasurati. Si fiindca se apropie Sarbatoarea sfanta a Craciunului va doresc tuturor multa sanatate, fericire si sa aveti sarbatori linistite cu dragoste si bucurie alaturi de cei dragi!
OSU!
Gruia Docan
Presedinte FRKK

Leave a Reply