2022.10.23 – BUCHAREST CHALLENGE CUP – ROMANIAN OPEN 2022

2022.10.23 – BUCHAREST CHALLENGE CUP – ROMANIAN OPEN 2022

Iata ca s-a incheiat si cea de-a IX-a editie a BUCHAREST CHALLENGE CUP – ROMANIAN OPEN! O competitie cu 605 sportivi din 47 de cluburi reprezentand 7 tari din Europa: Spania, Republica Moldova, Belgia, Ucraina, Turcia, Bulgaria si Romania! Un vis care merge mai departe, o particica din adevarata CALE a lui Sosai Oyama!
Dupa 2 ani de restrictii am reusit sa ne revedem iarasi cu totii si sa facem ca de obicei o competitie de top, cu un nivel al sportivilor foarte ridicat si daca e sa citez pe un coleg de-al nostru din Spania, Sensei David Sanchez Garcia “ Gruia Docan thank you to you for make this tournament that is the best tournament of Europe..” cred ca aceasta munca extraordinara dusa de 10 ani incoace pentru realizarea acestui proiect -BUCHAREST CHALLENGE CUP-ROMANIAN OPEN, acum reuseste sa-si arate roadele, iar obiectivul meu sa se indeplineasca…si anume acela de a crea una dintre cele mai puternice si bine organizate competitii de karate kyokushin din Europa si nu numai!
Acest lucru nu ar fi fost posibil insa fara ajutorul incontestabil al unui om extraordinar care a stat mereu in “umbra” dar care a fost omul din “spatele scenei” care a dus tot greul organizarii acestui eveniment – Karla Felicia.
De asemenea acest eveniment nu ar fi ajuns aici la un asemenea nivel fara sprijinul colegilor mei din FRKK si in mod special lui Sempai Laurentiu Praz , al lui Damian Deheleanu si al tuturor parintilor si sustinatorilor din clubul Budo Gym care au avut o contributie majora la partea de organizare logistica a competitiei de-a lungul celor 9 editii.
Totodata vreau sa adresez multumiri in mod deosebit unor prieteni extraordinari care au fost alaturi de noi in tot acesti ani si care ne-au ajutat enorm in realizarea acestui eveniment: Cosmin Horatiu Jieanu , Eduard Ghindoc , Ticu Placinta , Viorel Manole , Bulmaga Petre , Constantin Caliman ,Udroiu Cristian, Fundatia Pentru Tineret a Municipiului Bucuresti.
Multumesc de asemenea tuturor cluburilor care au participat la acest eveniment, antrenorilor, sportivilor, sponsorilor, parintilor si nu in ultimul rand celui mai tare staff…staff-ul Budo Gym (care a facut eforturi deosebite pentru ca aceasta competitie sa se desfasoare ireprosabil…) pentru sprijinul acordat ca aceasta a noua editie a Bucharest Challenge Cup sa ramana in istoria artelor martiale din Romania! Toti cei prezenti la aceasta competitie am facut ca acest lucru sa se intample si ma inclin in fata voastra cu respect si va doresc tuturor din partea mea si a Clubului Budo Gym Club Kyokushin, mult succes si sa ne vedem cu bine si la urmatoarea editie!