2022.03.26 – TURNEUL NATIONAL DE KATA SI KUMITE al FRKK

2022.03.26 – TURNEUL NATIONAL DE KATA SI KUMITE al FRKK

Ieri, 26 martie 2022, a avut loc prima editie a Turneului National de Kata si Kumite al FRKK – IKOKU Romania! Acest turneu a avut ca scop principal selectia lotului national al Romaniei pentru Campionatul European din Spania din octombrie.
Vreau sa felicit in primul rand pe toti cei care au fost prezenti la acest eveniment!!! Impreuna am scris inca o fila de istorie in cartea karate-ului kyokushin din Romania!
A fost o competitie organizata ireprosabil si pentru aceasta ii multumesc lui Sensei Nicolae Panuta si echipei sale, precum si lui Sempai Laur Praz, Presedintele Comisiei Centrale de Competitii care a aratat inca o data profesionalismul cu care abordeaza fiecare competitie in parte!!!
Pe langa organizarea de exceptie, pot spune fara rezerve ca nivelul competitiei a fost unul foarte ridicat iar calitatea meciurilor a fost una care ne da mari sperante pentru Campionatul European de anul acesta.
Nu in ultimul rand vreau sa felicit echipa de arbitri condusa de sensei Aurel Potcovuta, care nu au avut o misiune usoara, dar care au reusit sa duca la bun sfarsit aceasta competitie importanta pentru FRKK.
De asemenea vreau sa felicit sportivii clubului Budo Gym Bucuresti care a fost prezent cu un lot de 18 sportivi, care au obtinut rezultate de exceptie la acest turneu: 12 medalii de aur, 5 medalii de argint si 3 medalii de bronz!!!
Inca o data va felicit pe toti si va doresc mult succes in tot ceea ce v-ati propus pentru cluburile voastre, pentru voi sau familiile voastre!
Ma inclin cu respect si colegialitate!
OSU!

Leave a Reply