2023.04.29 – TURNEUL NATIONAL DE KARATE KYOKUSHIN ROMANIA -R. MOLDOVA

2023.04.29 – TURNEUL NATIONAL DE KARATE KYOKUSHIN ROMANIA -R. MOLDOVA

S-a încheiat prima ediție a TURNEULUI NAȚIONAL DE KUMITE OPEN, ROMÂNIA – R. MOLDOVA!
Un proiect inedit în țara noastră și care a reunit peste 300 din cei mai buni sportivi din cele două țări surori.
Un eveniment foarte puternic, desfășurat la superlativ, atât prin prestația de excepție a tuturor sportivilor prezenți pe tatami cât și a arbitrilor, antrenorilor și in mod special a staff-ului de organizare a acestui eveniment condus de doi oameni extraordinari cu o experiență foarte mare în organizarea unor astfel de competiții, Sensei Laurențiu Praz si Karla Felicia!
De asemenea, acest eveniment nu ar fi ajuns aici, la un asemenea nivel, fără sprijinul colegilor mei din FRKK și al tuturor părinților și susținătorilor din clubul Budo Gym care au avut o contribuție majoră la partea de organizare logistică de-a lungul intregii competiții.
Totodata vreau sa adresez multumiri in mod deosebit unor prieteni extraordinari care au fost alaturi de noi si ne-au sprijinit in realizarea acestui eveniment: Cosmin Horatiu Jieanu , Eduard Ghindoc , Ticu Placinta , Viorel Manole , Constantin Caliman , Cezar Demian , Udroiu Cristian, Mihai Novacescu, Fundatia Pentru Tineret a Municipiului Bucuresti.
Multumesc de asemenea fratilor nostri de peste Prut pentru contributia lor semnificativa la acest proiect de suflet al karate-ului Kyokushin din ROMANIA noastra…si tuturor cluburilor care au participat la acest eveniment, antrenorilor, sportivilor, parintilor si nu in ultimul rand celui mai tare staff…staff-ul Budo Gym (care a facut eforturi deosebite pentru ca aceasta competitie sa se desfasoare ireprosabil…) pentru sprijinul acordat ca aceasta prima editie a TURNEULUI NATIONAL DE KUMITE OPEN, ROMANIA – R. MOLDOVA, sa ramana in istoria artelor martiale din Romania! Toti cei prezenti la aceasta competitie am facut ca acest lucru sa se intample si ma inclin in fata voastra cu respect din partea mea, a Federatiei Romane de Karate Kyokushin si a Clubului Budo Gym Club!
Felicitari inca o data tuturor si mult succes si sa ne vedem cu bine la urmatoarele evenimente din acest an!
P.S. Vreau de asemenea sa-i felicit pe toti sportivii clubului Budo Gym care au reusit astazi sa obtina:
8 titluri de campioni nationali
????????????????????????????????(David Rentea Alexandra , Marius Catrinel Mihut Alexandru, Adina Nitu , Elena Zavoianu , Raul Manole Cristina , Alex Tanase, Andrada Bourceanu si Dominic Clara Claudia Ionescu Ionescu),
2 titluri de vicecampioni nationali
???????? (Sonia Cornelia Ivascu si Alexandru Manole) si 3 medalii de bronz
???????????? (Matei Matei George Sarbu , Toma Prata Vasile si Andrei Nicolae)!
OSU!
 
 

Leave a Reply