14.10.2023 – ROMANIAN OPEN – Bucharest Challenge Cup

14.10.2023 – ROMANIAN OPEN – Bucharest Challenge Cup

S-a incheiat si cea de-a X-a editie a ROMANIAN OPEN – Bucharest Challenge Cup!
O competitie cu 470 sportivi din 49 de cluburi reprezentand 12 tari! Un vis care merge mai departe, o particica din adevarata CALE a lui Sosai Oyama!
Toti cei prezenti ieri, 14 octombrie 2023, in Sala Apollo din capitala, au reusit sa faca asa cum ne-au obisnuit an de an, o competitie de top, cu un nivel al sportivilor foarte ridicat, la proba de kata dar mai ales la cea de kumite!
A fost o munca titanica in pregatirea, organizarea si desfasurarea acestui eveniment insa A MERITAT! Am reusit cu totii, sportivi, antrenori, parinti, spectatori, sustinatori, sa mai scriem o pagina frumoasa in istoria artelor martiale si in mod special al karate-ului kyokushin din Romania si Europa!
Acest lucru nu ar fi fost posibil insa fara ajutorul incontestabil in principal al nucleului echipei de organizare a acestui eveniment, niste oameni extraordinari care au dus tot greul organizarii acestui eveniment – Karla Felicia , Laurentiu Praz, Cătălin Praz .
De asemenea acest eveniment nu ar fi ajuns aici la un asemenea nivel fara sprijinul colegilor mei din FRKK si al tuturor parintilor si sustinatorilor din clubul Budo Gym care au avut o contributie majora la partea de organizare logistica a competitiei de-a lungul celor 10 editii de pana acum.
Totodata vreau sa adresez multumiri in mod special unor prieteni extraordinari care au fost alaturi de noi in tot acesti ani si care ne-au ajutat enorm in realizarea acestui eveniment: Cosmin Horatiu Jieanu, Eduard Ghindoc, Ticu Placinta, Viorel Manole , Bulmaga Petre , Constantin Caliman, Udroiu Cristian, Fundatia Pentru Tineret a Municipiului Bucuresti.
Multumesc de asemenea tuturor cluburilor care au participat la acest eveniment, antrenorilor, sportivilor, sponsorilor, parintilor si nu in ultimul rand celui mai tare staff…staff-ul Budo Gym (care a facut eforturi deosebite pentru ca aceasta competitie sa se desfasoare ireprosabil…) pentru sprijinul acordat! Toti cei prezenti la aceasta competitie am facut ca acest eveniment sa fie unul de exceptie si ma inclin in fata voastra cu respect si va doresc tuturor din partea mea, a Clubului Budo Gym Club Kyokushin si a Federatiei Romane de Karate Kyokushin, mult succes si sa ne vedem cu bine si la urmatoarea editie din 19 octombrie 2024! OSU! ????????????????????????
 

Leave a Reply