2024.02.24 – MOLDAVIAN CHALLENGE CUP BACAU

2024.02.24 – MOLDAVIAN CHALLENGE CUP BACAU

S-a incheiat cea de a IV-a editie a MOLDAVIAN CHALLENGE CUP – 2024 si chiar daca sunt foarte obosit dupa cateva saptamani de “foc” in care a trebuit sa pregatim acest eveniment, pot spune ca sunt extrem de fericit pentru faptul ca aceasta competitie a fost un mare succes!
In primul rand sunt foarte bucuros ca ne-am atins scopul pentru care am creat acest eveniment acum patru ani si anume acela de a face o competitie in care sa promovam in mod special sportivii fara experienta (incepatori..) si faptul ca din sportivii inscrisi pe listele de concurs 60% au fost sportivi incepatori, este o mare realizare pentru noi!
Vreau sa felicit toate cluburile participante la acest eveniment, antrenorii, sportivii, sustinatorii si parintii sportivilor, sponsorii, arbitrii si staff-ul de organizare al competitiei, pentru comportamentul exemplar de care au dat dovada si pentru nivelul ridicat de pregatire demonstrat de catre toti sportivii prezenti.
Nu in ultimul rand, doresc sa multumesc echipelor cluburilor Budo Gym Moinesti condusa de Sempai Ciprian Ursan si Budo Gym Bucuresti condusa de sempai Cătălin Praz si Gabriela Tanase pentru eforturile deosebite facute in organizarea si desfasurarea competitiei si bineinteles, lui Sensei Laurentiu Praz , directorul competitiei care a facut un adevarat tur de forta in aceste zile pentru ca totul sa fie la superlativ!
Multumim domnului Liviu Miroseanu viceprimarul Municipiului Bacau pentru sprijinul oferit in organizarea acestui prim eveniment al FRKK pe anul 2024 precum si doamnei Mitrofan Emilia.
Felicitari si sportivilor Clubului Budo Gym Bucuresti pentru rezultatele obtinute: 9 medalii de aur, 8 de argint si 7 de bronz!
Va doresc tuturor mult succes in continuare la competitiile ce vor urma!
Ne revedem la cea de a V-a editie a Moldavian Challenge Cup – 2025!
OSU!

Leave a Reply