2018.03.28 – CAMPIONATUL NATIONAL UNIFICAT DE KARATE KYOKUSHIN

2018.03.28 – CAMPIONATUL NATIONAL UNIFICAT DE KARATE KYOKUSHIN

S-a incheiat si cea de a II-a editie a Campionatului National Unificat de Karate Kyokushin, campionat organizat sub auspiciile Uniunii Federatiilor de Karate Kyokushinkai din Romania. Organizatorul acestei editii a fost Federatia Română de Karate Kyokushin cu sprijinul cluburilor membre Nippon Budo Sport si Triumf Dojo Galati.
Vreau sa multumesc in mod special lui Sensei Nicolaie Panuta, sempai Gabi Kks sempai Laurentiu Praz si sempai Ana-Cristina Stase pentru organizarea ireprosabila a acestei editii. De asemenea vreau sa le multumesc partenerilor nostri din Federatia de Kyokushinkai Traditional din Romania condusa de Neagoie Horatiu Adrian si participantilor din Federatia Romana Kyokushin KWF care in ciuda conditiilor meteo extrem de nefavorabile au fost alaturi de noi. Multumesc de asemenea si echipei de fotografi Budo Gym Club Kyokushin Iuliana Dobre si Alexandra Ioana. Felicitari tuturor pentru rezultatele obtinute si sa ne revedem sanatosi la cea de a III-a editie in 2019! 
 

Budo Gym Club – 4 titluri de campion national la kumite: Nitu No Lidia Anastasia, Viorel Manole Raul, Alex Tanase si Robert Ruse si o medalie de bronz la kata: Damian von Rubobostes. Felicitari acestor copii minunati pentru rezultatele obtinute si le doresc mult succes in continuare! OSU!

Leave a Reply