29.05 – 03.06.2023 Serbia

29.05 – 03.06.2023 Serbia

În perioada 29 mai – 3 iunie 2023, a avut loc în Serbia la Belgrad prima ediție a EUROPEAN OPEN SCHOOL COMBAT GAMES.
Evenimentul a fost organizat de ESSF (European Sport School Federation) în parteneriat cu primăria orașului Belgrad.
Au participat peste 3000 de elevi înscriși în anul școlar 2022-2023, clasele 0-XII, care practica judo, lupte, karate stilurile Fudokan, Shotokan, GojuRyu, ShitoRyu și WadoRyu indiferent de federația la care sunt legitimați, sambo, taekwondo, karate Kyokushin.
Delegația României a fost formată din 300 de persoane, care s-au întrecut cu ceilalți elevi sportivi din Europa pentru un loc pe podium!
Lotul Federației Romane de Karate Kyokushin a obtinut rezultate exceptionale clasandu-se pe locul I pe natiuni (la proba karate Kyokushin!) in urma rezultatelor obtinute:
🥇18 medalii de aur – campioni europeni
🥈10 medalii de argint – vicecampioni europeni
🥉9 medalii de bronz.
Multumesc domnului Constantin Caliman si Federatiei Sportului Scolar si Universitar din Romania pentru invitatia de a participa la acest eveniment european si pentru excelenta colaborare avuta pe tot parcursul acestei competitii.
Multumesc de asemenea Secretarului General al FRKK, Sensei Adela Mateescu pentru colaborarea cu staff-ul de organizare a acestei competitii si coordonarea excelenta a delegatiei noastre la acest eveniment.
De asemenea vreau sa le multumesc vicepresedintilor FRKK, Shihan Potcovuta Aurel si Sensei Nicolaie Panuta pentru contributia deosebita avuta la bunul mers al echipelor de arbitri la proba karate Kyokushin.
Si nu in ultimul rand vreau sa-I felicit pe toti sportivii si antrenorii nostri Gabriela Tanase pentru rezultatele excelente obinuite la aceasta prima editie a EUROPEAN OPEN SCHOOL COMBAT GAMES.
Felicitări Romania! 🇷🇴💪🥋

Leave a Reply