2023.12.18 – Premierea celor mai buni sportivi din 2023 si sosirea lui Mos Craciun

2023.12.18 – Premierea celor mai buni sportivi din 2023 si sosirea lui Mos Craciun

           Iata ca am mai incheiat un an plin de evenimente, competitii, examene de grad etc care ne-au facut sa simtim din plin emotiile si bucuriile acestora si care ne-au dat increderea ca viitorul va fi unul cel putin la fel de frumos si plin de impliniri pe calea karate-ului kyokushin.
          A fost unul dintre cei mai „aglomerati” ani in care am desfasurat foarte multe activitati in clubul nostru si am participat la foarte multe competitii nationale si internationale, un an greu dar deosebit de frumos daca e sa privim rezultatele de exceptie obtinute de sportivii clubului nostru!
Anul acesta am avut onoarea sa-l avem ca invitat pe domnul Cristian Popescu Piedone, primarul Sectorului 5, care si-a manifestat ca intotdeauna disponibilitatea si sprijinul pentru dezvoltarea sportului in general si a karate-ului kyokushin in special. Am avut de asemenea placerea de a-i inmana personal distinctia de Presedinte de Onoare al FRKK.
          Respectand traditia Clubului Budo Gym anul acesta am avut parte de un eveniment 2 in 1 marca Budo Gym Club in care am reunit doua activitati importante in viata clubului nostru:
– premierea celor mai buni sportivi ai anului 2023;
– sosirea lui Mos Craciun la Budo Gym Club;
          A fost o serbare care ne-a facut fericiti pe noi toti si in care ne-am bucurat impreuna de spectacolul oferit de colegii nostri la demonstratia facuta in deschiderea evenimentului, de rezultatele obtinute in anul 2023 si de darurile lui Mos Craciun!
          Multumesc tuturor sportivilor, parintilor, colaboratorilor care au fost alaturi de noi in acest an si le urez tuturor multa sanatate, fericire, Sarbatori ale Craciunului cu sanatate si bucurie.
 
       LA MULTI ANI!
       OSU!

Leave a Reply